Kuo daugiau, tuo geresne pamoka bus amžinai suklerusiai miesto valdžiai.
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Ponai prisiekusieji, o už kokius pinigus žadat statyt tokius modernius sporto rūmus?
Beje, ar pastebejot, kad iš išorės Miliūno arena tapo panaši į ledkalnį? Tokia kampuota ta arena palimo, visai kaip BBI siūlytas projektas
Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Ponai prisiekusieji, o už kokius pinigus žadat statyt tokius modernius sporto rūmus?
Beje, ar pastebejot, kad iš išorės Miliūno arena tapo panaši į ledkalnį? Tokia kampuota ta arena palimo, visai kaip BBI siūlytas projektas
Kažkokių panašumu yra. Suveikė senas geras projektavimo būdas - kalkė arba popierius ant stiklo prieš šviesą.
Na man visai nepanaši. Ir kiek supratau ji nebus dengta stiklu iš išorės. Buvau tikrai nuvertinęs Miliūną. Visi šitie žvalgymaisi, mokymaisi iš klaidų ir pan. leidžia tikėtis gero galutinio rezultato. Tik man tas kampuotumas pasirodė nekoks. Galėtų gal taisyklingesnį daugiakampį (nebūtinai visiškai) daryt, o ne kreivasienį kažkokį.
Paskutinis taisė RHCP@; 2007.09.18, 22:55.
Priežastis: rašybos klaida :ups:
Galėtų gal taisyklingesnį daugiakampį (nebūtinai visiškai) daryt, o ne kreivasienį kažkok
Pats sau prieštarauji Būtent kreivasienis,kaip tu sakai, ir buvo ledkalnis.. Taip kad...
nusibeždžioniavo nuo prancūzų projektą ir tiek... bendrai tai koks skirtumas, jeigu ras pinigų sueis bet koks...
Na aš jau irgi nieko prieš Miliūno projektą, nes jau ir taip šiknos dega dėl terminų.. Tik kad rastų pinigų...milijonų...
O žinai, kuom skiriasi "panaši" ir "tokia pat"??
Na o dar, kas tave neramina dėl tų dvylikos štukų?
O žinai, kuom skiriasi "panaši" ir "tokia pat"??
Na o dar, kas tave neramina dėl tų dvylikos štukų?
tai jei jau tau čia "tokia pat" tai išvis (vapšie) tada. gal tada visi kampuoti pastatai - vienodi? ir šeip manau formos pakeitimui daug įtakos turėjo visuomenės kritika "tabletei". nes pats Miliūnas ne kartą sakė, kad ovalo forma pati funkcionaliausia su geriausia akustika ir t.t. o ledkalnio kampuotumas - atseit nasąmonė. Dėl tų dvykilikos štukų - man rods matysim mes 15tks. kaip savo ausis...
"mmm" dq uz video rip... visai padoriai atrodo "O2" arenos vidus, dar kai vyko prancuzu projekto diskusijos, "O2" buvo placiai aptartas ir paligintas. Tik abejoju ar ten vyksta kokios sporto runktynes... nebent koki gyvi muzikiniai pasirodimai...
tai jei jau tau čia "tokia pat" tai išvis (vapšie) tada. gal tada visi kampuoti pastatai - vienodi?
Na tik nereikia išvedžiot kaži ko.. Sakau, kad supanašėjo projektai, o ne tapo vienodi. Kažko naujo čia vargu ar ką išrasi.. Forma pailga ir kampuota - va tau ir panašumai.. Kas netaip?
Dėl tų dvykilikos štukų - man rods matysim mes 15tks. kaip savo ausis
Nebepamenu,kiek būtina talpint, kad leistų rengt Eurolygos Final Four, bet manau, kad penkiolika nėra labai jau būtina. Pilnai pakaktų trylikos su puse, tarkim.
/\ pats pagalvok - jeigu būtų identiški projektai, skandalas būtų užprogramuotas. o dabar pastebėtina, kad miliūnas pasiėmė idėjų iš francų projekto
Tai skandalas vienaip ar kitaip nešvengiamas. Pirmas įspūdis visiems ir bus, kad nukopijavo, juk kol nesulygini abiejų eskizų tikrai panašūs jie, o kai sulygini tik tada pasimato, kad ne visai. Bet už tuos kampus jam vargšui tikrai klius. Jau įsivaizduoju Kriščiūną tribūnoje...
Šiaip tai gražus projektas, šaunuolis Miliūnas, lai tik greičiau pabaigia. O pinigų tikrai atsiras.
Kažko naujo čia vargu ar ką išrasi.. Forma pailga ir kampuota - va tau ir panašumai..
Būtent, atsisakė ovalo, kad nebūtų dviejų identiškų arenų ant Lietuvos, tai ką dar sugalvot? Man "daugiakampis" netgi geriau už ledkalnį tik kaip ten su kokybe galiausiai bus tai nežinia...ot
Gi ne dėl Final Four statom, bet vistiek kaimiečio kompleksai: daugiau yra geriau
p.s. prajuokino: "daugiakampis atvaizduosiantis koliziejų". žmonės, gi istorijos nesuklastosit.
p.p.s. gal kas galit išverst ką Miliūnas sako?
Būtent, atsisakė ovalo, kad nebūtų dviejų identiškų arenų ant Lietuvos, tai ką dar sugalvot? Man "daugiakampis" netgi geriau už ledkalnį tik kaip ten su kokybe galiausiai bus tai nežinia
Atsisakė ovalo, nes suprato, kad su vienu projektu pastatyt dvi arenas skirtinguose miestuose bus nelabai gudru.
O ledkalnis irgi daugiakampis, jei iki šiol nepastebėjei...
Gi ne dėl Final Four statom, bet vistiek kaimiečio kompleksai: daugiau yra geriau
Jei ne dėl Final Four, tai kam tau tų penkiolikos štukų, logiškai mąstant? Juk garsiai Vilnius kalba, jog Europos čempionato finalui užtektų ir Siemenso. Kaimiečio kompleksai čia netinka, žinok Mąstyt reik į priekį..
Comment